Leon van den Langeberg
Senior Consultant

IT beheer en beveiliging klinkt vanzelfsprekend maar blijkt in de praktijk vaak een spanningsveld tussen verwachtingen en prestaties op te leveren. Met de context en business-eisen vanuit de organisatie als startpunt kiezen we met een risco gebaseerde aanpak de juiste processen en IT architectuur die het benodigde niveau van IT dienstverlening garanderen. Daarmee krijgt de business tegen minimale kosten die IT services geleverd die ook echt nodig zijn voor het functioneren van de bedrijfsprocessen. Uiteraard begeleiden we dit proces met de juiste mix van flexibiliteit, pragmatiek en humor zodat alle betrokkenen ook echt nut en noodzaak van de gemaakte keuzes inzien en daaraan willen bijdragen.

Wim Luursema
Senior Consultant

Er valt nog genoeg te verbeteren aan de kwaliteit van projectmanagement en programma management. Nog teveel (IT) projecten leveren niet of te laat of tegen hogere kosten de afgesproken producten. Risico- en verwachtingsmanagement zijn cruciale factoren in het slagen van een project, ook in een Agile omgeving. Ik help bedrijven en projectmanagers graag in het bereiken van het gewenste resultaat met oog op de doelstellingen en de mensen die het moeten doen.

Ronald Holdijk
Privacy Consultant

Zorgvuldige omgang met persoonsgegevens van je klanten, medewerkers en andere belanghebbenden is een cruciale hygiënefactor in je bedrijfsvoering. De AVG heeft gezorgd voor hernieuwde focus op dit aspect, maar eigenlijk moet het in het DNA van je organisatie zitten. Zowel vanuit juridisch perspectief als ook vanuit ethiek. Niet voor niets is privacy een mensenrecht. Mijn doel is om de omgang met persoonsgegevens net zo zorgvuldig te laten verlopen als de omgang met financiële middelen.

Ron Allard
Privacy Consultant

De AVG heeft privacy weer hoog op de kaart gezet. Ik vind dat een goede zaak. Misbruik van privacy kan iedereen overkomen. Veel mensen gaan niet bewust om met het delen van hun privacy gegevens of zijn te goed van vertrouwen. Organisaties hebben te weinig aandacht voor dit onderwerp. Tijd om de balans weer terug te brengen. Ik wil organisaties hiermee helpen. Ik ben er van overtuigd dat zij en de mensen om wie het gaat daar beter van worden.

Bas Delfos
Projectmanager – Consultant

Grootste deel van mijn carrière ingezet als projectmanager voor IT en business gerelateerde projecten, van klein tot groot. De projecten focussen zich met name op software ontwikkel trajecten en implementatie/migratie trajecten met o.a. Oracle (OHI) en Microsoft producten. Daarbij neem ik de verantwoordelijkheid voor het plan van aanpak, realisatie, testen, implementeren en project beheersing. Naast de rol van projectmanager ben ik ook een ervaren implementatie of release-/changemanager. Persoonlijk motto: “Getting things done right”.

Marc Hagemeijer
Consultant

In 1990 mijn IT loopbaan begonnen als programmeur. Daarbij altijd de balans gezocht tussen de behoefte van de klant en de (on-)mogelijkheden van IT. Deze lijn doorgezet binnen het vakgebied risico beheersing en de laatste 6 jaar me verder gespecialiseerd in compliance; de klant helpen aantoonbaar te voldoen aan wet- en regelgeving. Het duidelijk krijgen van de achterliggende behoefte van de klant en het bieden van een integrale duurzame oplossing is voor mij altijd de uitdaging