• De veilige thuiswerkplek

    Serieus onderdeel van uw IT-security

Wat is er aan de hand?

Waar thuiswerken in veel organisaties voorheen een optie was, heeft het jaar 2020 alles veranderd. Door de coronacrisis is thuiswerken in hoog tempo de standaard geworden. Wist u dat 46% van de IT-beveiligingsincidenten door eigen medewerkers veroorzaakt wordt? Met thuiswerken neemt dit risico enorm toe.

Medewerkers die thuiswerken gebruiken meestal zakelijke laptops en smartphones. Dus waar zit nu het gevaar? De zakelijke devices worden gekoppeld aan privé wifinetwerken van medewerkers, zonder de noodzakelijke beveiligingsmaatregelen. Tegelijk staat ook het wifinetwerk onder druk zodra meerdere thuiswerkers op hetzelfde moment hun deel opeisen. Uit eigen onderzoek onder IT managers, CISOs en anderen security verantwoordelijken, blijkt dat ruim 75% van mening is dat het thuisnetwerk een sterk verhoogd risico vormt.

Wat bieden wij?

De apparatuur, dienstverlening en expertise nodig om een volledig actief beheerde en veilige thuisnetwerk aan uw medewerkers te leveren.

  • Centraal beheer vanuit een Network & Security Operations Center die de preventie en detectie van Cybersecurity dreigingen op de thuiswerkplek voor uw organisatie verzorgt.
  • De apparatuur die nodig is om het veilige segment te realiseren wordt door ons geleverd, beheerd en ondersteund.
  • Alle securitymeldingen analyseren en melden we aan uw eigen IT organisatie, zodat zij waar nodig de behandeling en oplossing van zaken m.b.t. uw eigen hardware zoals laptops/telefoons kunnen oppakken.
  • U ontvangt maandelijks een rapportage van de geconstateerde bedreigingen. Wij geven proactief advies aan uw CISO en IT organisatie over eventuele maatregelen.
  • De veilige thuiswerkplek bieden wij aan als Pay-per-use. U betaalt dus maandelijks op basis van het aantal actieve werkplekken.
De veilige thuiswerkplek

Geïnteresseerd?

Heeft u interesse in de manier waarop u uw medewerkers via een veilige thuiswerkplek kan laten werken?

Klik op onderstaande link en mail ons. Wij sturen u dan onze uitgebreide brochure.

© Copyright 2018 - Mirato Group