,

Mirato B.V. is partner van PECB

Mirato B.V. tekent een partnerovereenkomst met PECB Netherlands

PECB Netherlands en Mirato B.V. hebben onlangs een partner overeenkomst gesloten. Voor Mirato geeft de overeenkomst met PECB Netherlands de mogelijkheid om aan haar klanten opleidingen te leveren die voldoen aan de ISO normen voor persoonlijke certificering.

Wat betekent partner zijn van PECB?

“Partner zijn van Mirato geeft ons een unieke kans om te zorgen dat onze klanten de kennis en de ervaring opdoen die nodig is hen beter voor te bereiden op hun toekomst,” zegt Graeme Parker, directeur van PECB Netherlands. “Ons doel met dit partnerschap is om klanten vaardigheden te leren die men direct in de praktijk kan toepassen om real-life problemen op te lossen. Onze opleidingen en cursussen ondersteunen niet alleen het dagelijkse werk maar dragen ook bij aan de carrière en aspiraties van onze cursisten” voegde Parker toe.

“Een partnerschap met PECB geeft ons directe toegang tot cursussen, trainingsmateriaal en trainers, persoonlijke certificering volgens internationale normen. De behoefte aan deskundige, gespecialiseerde professionals in de domeinen waarin Mirato actief is, zoals Informatiebeveiliging, service management en projectmanagement, is zeer actueel. Mirato wil klanten op al deze domeinen ondersteunen door cursussen en certificering aan te bieden “, aldus Wim Luursema van Mirato.

Over PECB

PECB is een certificeringsinstantie voor personen, beheersystemen en producten op een breed scala van internationale normen. Als wereldwijde leverancier van opleidings-, examen-, audit- en certificeringdiensten biedt PECB zijn expertise op meerdere domeinen, waaronder maar niet beperkt tot informatiebeveiliging, IT, bedrijfscontinuïteit, service management, kwaliteitsmanagementsystemen, risico en behee r, gezondheid, veiligheid en milieu. PECB helpt professionals en organisaties in het ontwikkelen van bekwaamheid in o.a. informatiebeveiliging, IT, bedrijf continuïteit, service management en kwaliteitsmanagement systemen volgens internationaal erkende normen. Samen met Mirato verzorgt PECB opleidingen op deze gebieden.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *